Belangrijke mededeling Medicijnman Apotheken

Belangrijke mededeling Medicijnman Apotheken

Op dit moment wordt verkend of de Medicijnman Apotheken (Amsterdam Farma B.V.) vanaf 1 oktober aanstaande op landelijk niveau gaan samenwerken met meerdere apotheken onder de naam OCTA Farmacie groep. Deze apotheken zijn verspreid over heel Nederland. Deze samenwerking kan onze positie als zorgverlener versterken. Het geeft ons meer daadkracht om ons werk beter en efficiënter in te richten. Voor onze collega’s, medewerkers en cliënten zullen er geen veranderingen zijn t.o.v. de huidige personeelsbeleid, werkwijze, dienstverlening en aanspreekpunten.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking. Dat kan via amsterdamfarma@ezorg.nl. 

Comments are closed.